Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός- Εργοτέλης 3-0

 





Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Εργοτέλη με 3-0 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Κάμπελ, Ολαιτάν και Ντομίνγκεζ τα γκολ για τους πρωταθλητές που είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Καλή εμφάνιση από τους Κάμπελ, Ολαιτάν, Παπαδόπουλο, Σάμαρη. Θετικό το ντεμπούτο του Μιγκέλ Τόρες, αποχώρησε με διάστρεμμα ο Μανιάτης.

Στο φαληρικό γήπεδο οι ερυθρόλευκοι πάτησαν από νωρίς το γκάζι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3', όταν η συνεργασία Ολαιτάν- Σαβιόλα έδωσε έχρισε σκόρερ τον Κάμπελ, που με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Κοσταρικανός είναι σε απίστευτη φόρμα, κάτι που έδειξε και σήμερα καθώς από το παιχνίδι με την Βέροια και ύστερα έχει 5 γκολ και 7 ασίστ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του Ολυμπιακού παρέμεινε ίδιος για 25 λεπτά, ότνα και ήρθε ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη.









Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα και έδωσε τη θέση του στον Σάμαρη. Αυτή η αλλαγή αποδιοργάνωσε κάπως τους ερυθρολεύκους, καθώς ο Εργοτέλης πίεσε αρκετά την άμυνα του Ολυμπιακού, περιμένοντας να εκμεταλλευθεί κάποιο λάθος της και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει με τον Ρομάνο, αλλά ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του αντί για το κεφάλι του.





Το ματς κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 45' όπου η πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Σάμαρη έδωσε την ευκαιρία στον Ολαιτάν να κάνει το 2-0 και να δώσει ασφαλές προβάδισμα στον Ολυμπιακό εν όψει της συνέχειας. Με την έναρξη του δευτέρουν ημιχρόνου, η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σαβιόλα αποτέλεσε τον προάγγελο των όσων ακολούθησαν, καθώς ο Ντομίνγκεζ με ωραίο σουτ στο 61' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 εξσφαλίζοντας τη 12η νίκη του Ολυμπιακού σε 13 παιχνίδια. Δεν άλλαξαν πολλά μέχρι το τέλος, όπου ο Μασάδο και Ολαιτάν από δύο φορές και ο Βάις άλλη μία δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο ακόμα τέρμα.




Η διαφορά από τον δεύτερο Πάοκ έφτασε τους 9 βαθμούς και ο Ολυμπιακός έκανε μια ξεκούραστη προπόνηση εν όψει των δύο αγώνων με τον Αστέρα το Σάββατο και το πιο κρίσιμο αφαλώς ματς με την Άντερλεχτ, που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στο Champions League.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου