Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Με Κάνιο για το διπλό



 Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην αποστολή, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Χαριλάου, για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Ξεκουράζει τον Φουστέρ ο Μίτσελ, που θέλει τη νίκη σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

ύστερα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καλούνται να δώσουν τρία ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα για να κλείσουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τη χρονιά. Κάτι άλλωστε που τους ζήτησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχει και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί, καθώς η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό, έχονταςπρολάβει μάλιστα να μοιράσει 2 ασίστ. Ο Μίτσελ, που δεν έχει δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής στον Αργεντινό σταρ, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικό τον Κάνιο, καθώς εκτός αποστολής τέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ για να πάρει ανάσες. Ο Ισπανός μέσος έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια και πρέπει να ξεκουραστεί, για να αποφευχθεί και κάποιο ενδεχόμενος τραυματισμός, κάτι που δεν θα ήθελε σίγουρα ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στον Άρη, που καίγεται για βαθμούς, καθώς μετά και την ισοπαλία με 3-3 απέναντι στον Εργοτέλη, δνε έχει άλλα περιθώρια. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα στηρίξει πολλά στον Ανδρέα Τάτο, που είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης του Άρη με διαφορά. Απέναντι στις δύο ομάδες υπάρχει απόλυτη ισοροπία στις νίκες, με τον Άρη και τον Ολυμπιακό να έχουν από 16 και τα υπόλοιπα ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού : Μέγερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Ντινγκά, Ολαιτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας,Τόρες, Βάις, Σάμαρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου