Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Κάτι τρέχει με Πελέ



Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη του Εργοτέλη. Ποια η στάση της διοίκησης του Ολυμπιακού, καθώς και της διοίκησης της κρητικής ομάδας, αλλά και το παρασκήνιο από τον κυριακάτικο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Πελέ. Ο 26χρονος μέσος, που βρίσκεται από το καλοκαίρι στο ρόστερ της κρητικής ομάδας, έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο μήνα την ομάδα του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Ο Εργοτέλης φάνηκε να αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 500.000 με τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει να κλείσει την μεταγραφή και να προσθέσει τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του Χούμπ Στέφενς.



Κάτι όμως πήγε πίσω και δεν έκλεισε η μεταγραφή, που ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες προέκυψε έντονη φημολογία για σφήνα του Ολυμπιακού. Παράλληλα οι φήμες έγιναν πιο έντονες σε συνδυασμό και με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εργοτέλη στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς ο ποδοσφαιριστής επρόκειτο να έρθει στο γήπεδο αν και ήταν εκτός αποστολής( τιμωρημένος) για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Μάλιστα και η μάνατζερ του ήταν να έρθει στο γήπεδο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Πελέ πάντως παρακολούθησε τον αγώνα και μάλιστα μετά το τέλος του, κατέβηκε στα αποδύτηρια των ερυθρολεύκων, όπου είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Μίτσελ! Συνάντηση με σημασία ή τυχαία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, πάντως από τα όσα προκύπτουν , ο ποδοσφαιριστής είναι μια ανάσα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Παρόλα αυτά η θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού την Παρασκευή ήταν κατηγορηματική , ενώ και σήμερα η ΠΑΕ Εργοτέλης έκανε λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών, χωρίς να κάνει λόγο για συμφωνία.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ίντερ και διαθέτει πολύ δυνατό σουτ, αλλά εξίσου,,, εκρητικό χαρακτήρα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ήταν ανήσυχος. Πάντως σε περίπτωση μεταγραφής του ο Ολυμπιακός θα αποκτούσε έναν ακόμα καλό μέσο, που σίγουρα στα χέρια του Μίτσελ θα γινόταν ακόμα καλύτερος και θα έμπαινε και στο μάτι του ΠΑΟΚ που τον θέλει αρκετό καιρό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου