Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός- Άντερλεχτ 3-1 : Παρακάμερα


Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άντερλεχτ με 3-1, παρά το άγχος , παρά την πίεση αποτυπωμένη στα πρόσωπα των παικτών. Έκανε αυτό που έπρεπε και που ζητούσαν οι οπαδοί τους.
Και κάτι τέτοιο δεν θα μποούσε, παρά να είναι ανακουφιστικό. όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα.


Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν σαν τρελοί στα αποδυτήρια, κάτι που έσπευσαν να το γωστοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Τζόελ Κάμπελ και τον Πάολο Μασάδο να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα αποδυτήρια την στιγμή των πανηγυρισμών. Στις δηλώσεις του όλοι οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν ιδιαίτερα χαρούεμνοι για αυτή την μεγάλη πρόκριση, ενώ κράτησαν χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας.





Βέβαια πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων, Χαβιέ Σαβιόλα, ζήτησε ως αν΄τιπλαο μία από τις δύο πρώην ομάδες του: Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Το σίγουρο είναι ότι οι συμπαίκτες του να μην το πήραν και τόσο... ζεστά το θέμα, αλλά όταν ο ενθουσιασμός είναι τέτοιος δεν κοιτάς το μέλλον, αλλά θες να χαρείς αυτό που κατέκτησες με κόπο. Και ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε από τον αγώνα που έκανε για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Μίτσελ ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστικός στις δηλώσεις του, λέγοντας ότι θα ήθελε Βάλιουμ για δώρο από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ απέφυγε οποιαδήποτε σύγκριση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, λέγοντας πως έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των οπαδών του Ολυμπιακού.



Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για μια πολύ ωραία βραδιά, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον κόσμο της ομάδας, που ήταν εκεί και έδωσε βροντερό παρών. Μάλιστα τόνισε ότι στην Ελλάδα, όποιος επενδύει και μοχθεί δικαιώνεται, ενώ ευχήθηκε και στον Πάοκ καλή επιτυχία, εν όψει του αγώνα με την Άλκμααρ που κρίνει την πρωτιά του ομίλου.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου