Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού



Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της 2ης ημέρας της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, προέκυψαν οι πιθανοί αντίπαλοι που θα βρει μρποστά του ο Ολυμπιακός στη κλήρωση της Δευτέρας στη Νιόν.

Οι 7 πιθανοί αντίπαλοι (με εξαίρεση την Παρί Σεν Ζερμαίν που ήταν στον ίδιο όμιλο με τους ερυθρόλευκους) είναι οι εξής:

Μπάγερν(Γερμανία)
Τσέλσι(Αγγλία)
Ντόρντμουντ(Γερμανία)
Ατλέτικο Μαδρίτης(Ισπανία)
Μπαρτσελόνα(Ισπανία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(Αγγλία)
Ρεάλ Μαδρίτης(Ισπανία)

Στην φάση των 16 τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα, καθώς πρόκειται για δύο αγώνες και όχι για για ενα γκρούπ, Κανέναν λάθος δεν συχγωρείται και μάλιστα απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Κανένας από τους αντιπάλους δεν θα είναι εύκολος για τους ερυθρόλευκους, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προτιμούσαν να αποφύγουν τις 2 μεγάλες ισπανικές δυνάμεις(Μπαρτσελόνα και Ρεάλ), καθώς και την κάτοχο του τίτλου Μπάγερν, που έρχεται με φόρα και πρωταρχικό στόχο να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Η Ντόρντμουντ είναι γνωστή στον Ολυμπιακό από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις τη σεζόν 2011-2012, ενώ με τη Τσέλσι ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκε στους 16 πριν απο 5 χρόνια, με τους Πειραιώτες να χάνου με 3-0 στο Λονδίνο και να αποκλείονται. Με την μόνη ομάδα που δεν έχει αναμετρηθεί ποτέ ο Ολυμπιακός είναι η Μπαρτσελόνα, όυτε σε φάση των ομίλων ούτε σε νοκ αουτ(μακάρι να μην είναι η πρώτη τους φορά το Φεβρουάριο).

Πάντως και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για την κλήρωση, θέλοντας και ο ίδιος η ομάδα του να αποφύγει τις δυνατές ισπανικές ομάδες, δείχνοντας προτίμηση σε μία από τις αγγλικές. Η κλήρωση της Δευτέρας θα δείξει...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου