Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-0


Με το μυαλό στην Άντερλεχτ οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης αλλά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Δικαιολογημένα παράπονα από τους Αρκάδες για τη φάση του πέναλτι. Πολύ καλή εμφάνιση από Ντομίνγκεζ και Αβραάμ.

Οι πολλές αλλαγές και το ροτέισον, καθώς και το πολύ καλό στήσιμο της ομάδας του Αστέρα δυσκόλεψαν αρκετά τον Ολυμπιακό, που δεν ήταν στον αγώνα του Σαββάτου, αλλά εκείνου της Τρίτης απέναντι στην Άντερλεχτ. Αυτό το σπουδαίο ματς που περιμένει τον Ολυμπιακό τον αποσυντόνισε.


Με μόνο διακριθέντα τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και τον Αβραάμ στην άμυνα, οι ερυθρόλευκοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Αστέρα έχοντας 3 καλές στιγμές με τον Ντομίνγκεζ και άλλη μία με τον Φουστέρ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας ήταν άριστος στο πρώτο ημίχρονο με συμπαγές κέντρο και κάλυψε σωστά τους χώρους χωρίς να δώσει περιθώρια στον αντίπαλό του.




Με το δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιτεθεί περισσότερο και απείλησε με τον Αβραάμ και τον Φουστέρ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σιγά σιγά ο Αστέρας κέρδισε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για κάτι καλύτερο. Η είσοδος των Βάις και Ολαιτάν ήταν πετυχημένες, καθώς στο 74' ο Βαις κέρδισε ένα πέναλτι που δεν ήταν όμως από τον Ζησόπουλο και ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού( Ντομίνγκεζ) άνοιξε το σκορ. 




Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Βάις με ωραίο σουτ σημάδεψε αρχικά το οριζόντιο δοκάρι και ο Ολαιτάν στη συνέχεια της φάσης έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτή τη νίκη έσπασε και το ρεκόρ της ομάδας του θρυλικού Μάρτον Μπούκοβι, καθώς ο Ολυμπιακός φέτος έχει 13 νίκες και 1 ισοπαλία σε 14 ματς.

Το μυαλό όλων τώρα στον αγώνα της Τρίτης με τους Βέλγους για τη νίκη-πρόκριση στους 16 του Champions League.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου