Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννενα 3-2


Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη τη χρονιά στο Φάληρο, στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του με αντίπαλο τον μαχητικό ΠΑΣ. Για τους Γιαννώτες σκόραραν οι Ίλιτς και Κρητικός, ενώ για τον γηπεδούχο Ολυμπιακό οι Σαβιόλα, Μασάντο και Κάμπελ.

Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να παίξει στις αντεπιθέσεις και να προξενήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό. Και τα κατάφερε στο 10ο λεπτό με τον Ίλιτς, όταν ο Σάμαρης έκανε το λάθος και ο Ίλιτς αρχικά νικήθηκε από τον Ρομπέρτο( πολύ καλός και χθες ) αλλά η μπάλα επέστρεψε σε αυτόν και με προβολή άνοιξε το σκορ. 

Ο Ολυμπιακός σοβαρεύτηκε και άφησε πίσω του το νωθρό ξεκίνημα, θέλοντας να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ισοφάριση. Και τα κατάφερε στο 21, όταν από την πολύ ωραία ενέργεια του Βάις ο Σαβιόλα κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-1.( στη φάση του γκολ πάντως ο Ολαιτάν ξεκινά από θέση οφσαιντ).


Δεν άλλαξαν πολλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κάμπελ πέρασε στη θέση του Τσόρι και ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός, κερδίζοντας πέναλτι στο 48'. Ο Ρουμπουλάκου ανέτρεψε τον Σαλίνο και ο Μασάντο ανέλαβε την εκτέλεση, δίνοντας προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Στο 65' οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεργάστηκαν άψογα και ο Ολαιτάν σημάδεψε το δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Ρουμπουλάκου και πάλι έκανε δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά πάνω στον Κάμπελ. Ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 3-1. Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε να εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα που είχε, καθώς ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες και μάλιστα κατάφερε να μειώσει στο 87' με τον Κρητικό σε 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 


Ο Ολυμπιακός άυξησε τη διαφορά του στο +10 από τον ΠΑΟΚ, και απομένει το ματς με τον Απόλλωνα, όπου με νίκη θα κλείσει με απίστευτο τρόπο τον πρώτο γύρο ( 15 -1-0 έχει μέχρι στιγμής σε 16 ματς).

*Πριν από την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο Λεόνε μοίρασε δώρα στους φίλους του Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ τίμησε το κλίμα των ημερών, δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο αλλά και δώρα στους μικρούς φίλους της ομάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου