Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Έκλεισε ο Πελέ, το παλεύει για Ρομπέρτο- Κάμπελ


Στον Ολυμπιακό έκλεισε ο Πελέ, καθώς γίνεται λόγος για συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό των Ρομπέρτο και Κάμπελ ο Ολυμπιακός.


Δεν ήταν μόνο φήμες τελικά τα όσα είχαν ακουστεί σχετικά με Πελέ και Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκλεισε στον Ολυμπιακό, μετά και το ματς με την Άντερλεχτ, όπου τότε είχε ειπωθεί από κύκλους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού τα βρήκε με την διοίκηση της ομάδας του Εργτοέλη και η συμφωνία έκλεισε στις 500.000 ευρώ.

Ο λόγος που δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα η μεταγραφή είαν το πότε θα πιάσει λιμάνι ο Βραζιλιάνος, καθώς το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι υπεράριθμο και στον άξονα( όπου αγωνίζεται ο Πελέ) υπάρχει μεγάλη συμφόρρηση. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Μίτσελ, ενώ ο ο Πελέ θέλει σνα τρελός να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού από τον Ιανουάριο κιόλας.

Εξελίξεις υπήρχαν και στο θέμα Ρομπέρτο. Ο μάνατζερ του επισκέφθηκε το γήπεδο Γεώργιος Καραισκάκης για το ματς με την Άνερλεχτ και το κλίμα είναι θετικό. Υπήρχαν βέβαια δημοσιεύματα στο εξωτερικό που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ίντερ( χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο), αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος και ευτυχισμένος κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και ο ίδιος θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά στον Ολυμπιακό, χωρίς να απορρίπτει το ενδεχόμενο πιθανής παραμονή τους.

Για τον Τζόελ Κάμπελ τώρα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ο Κοσταρικανός μέσος με τις απίστευτες εμφανίσεις που κάνει( κάτι που είδαμε και με την Άντερλεχτ) έχει τρανήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και του Αρσέν Βενγκέρ. Ο κόουτς των κανονιέρηδων, σύμφωνα με φήμες, ίσως και να ζητούσε τον Κάμπελ από τον Ιανουάριο, αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Το σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις( και στου Ρομπέρτο και στου Κάμπελ) είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να το παλέψει και θα το κάνει, με ισχυρό εχέγγυο την συνέχεια και τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου