Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Απόλλων Σμύρνης- Ολυμπιακός( 19.30- NS2)


Να κλείσει τη χρονιά πανηγυρικά θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη γήπεδο της Ριζούπολης. Χωρίς τον Βάις θα αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι, που κυνηγούν 3 διαφορετικά ρεκόρ σε περίπτωση νίκης.

Μετά και τη νίκη με τον ΠΑΣ την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει και τη 3η του νίκη στα 3 τελευταία ματς του πρωταθλήματος, κάτι που είχε ζητήσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά και την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League. Και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να το κάνουν πράξη.

Σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα, σε μια πολύ γνώριμη έδρα για αυτούς, καθώς ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για 2 χρόνια στο γήπεδο της Ριζούπολης( 2002-2004). Ο Απόλλων του Λόρι Σάντσεζ δείχνει να ανακάμπτει και να ανεβαίνει ψυχολογικά, μετά τις ισοπαλίες με Πάοκ και Πάο, καθώς και το 2-2 με τον Εργοτέλη την προηγούμενη αγωνιστική, θέλοντας και απέναντι στον Ολυμπιακό αυτή τη φορά να κάνει κάτι ανάλογο.

Το παρελθόν δείχνει Ολυμπιακό, αν και τα προγνωστικά δεν... παίζουν μπάλα. Από το 1986 έχει να νικήσει ο Απόλλων τον Ολυμπιακό, καθώς σε 37 αγώνες ο Ολυμπιακός μετρά 28 νίκες, ο Απόλλων μόλις 2, με τα υπόλοιπα 7 ματς να έχουν έρθει ισόπαλα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι Ρομπέρτο, Μέγερι, Μανωλάς, Σιόβας, Σαλίνο, Τόρες, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Ολαιτάν, Ιμπαγάσα, Ντομίνγκεζ, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Μπονγκ.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου