Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Παρακολουθούν Μπαντιμπανγκά, εξελίξεις με Πελέ


Υπό στενή παρακολούθηση ο ακραίος μέσος του Εργοτέλη καθώς και ο Βραζιλιάνος Πελέ, για τον οποίο φαίνεται ότι έχει κάνει κίνηση ο Ολυμπιακός.

Ο Μπαντιμπανγκά αγωνίστηκε στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στις δύο ομάδες και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, καθώς ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της κρητικής ομάδας. Παράλληλα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο μάτι του Ολυμπιακού, που τον παρακολουθεί στενά.

Εξελίξεις προκύπτουν και στο θέμα του Πελέ. Ο Βραζιλιάνος μέσος φαίνεται να προτιμά τον Ολυμπιακό και μάλιστα θέλει να ενσωματωθεί στην ομάδα από τον Ιανουάριο. Ίσως αυτό να ήταν και μέσα στα όποια θέματα συζήτησαν με τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, όταν συναντήθηκαν στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου.



Πάντως ο Ζόρσε Μέντες (μάνατζερ και του Ρομπέρτο) αναμένεται στην Ελλάδα, εν όψει και του πολύ κρίσιμου αγώνα με την Άντερλεχτ για το Champions League, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Πάντως η υπόθεση του Βραζιλιάνου είναι πιο εύκολη συγκριτικά με του Ρομπέρτο, που θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσει ο Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου