Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ...




Δεν θα μπορούσε κανείς να λείψει από αυτή την ημέρα... Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στην ημέρα μνήμης των θυμάτων της Θύρας 7, ενώ και ο κόσμος έδωσε το παρών, δείχνοντας ότι δεν ξεχνά τα αδικοχαμένα παιδιά.

Περίπου 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν εκεί σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για τον Ολυμπιακό, όπου τιμήθηκε η μνήμη των 21 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους την 8η Φεβρουαρίου του 1981.


Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εκεί και τίμησαν την μνήμη των 21 φιλάθλων του Ολυμπιακού, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και ο πρόεδρος του μπασκετικού Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αλλά και οι Πιέρ Ισά, Κώστας Καραπαπάς, ο πρόερδρος του Ερασιτέχνη, κ.Κούντουρος και η γενική διευθύντρια, κ. Τσιλιγκίρη.

Η μητέρα του νεαρότερου θύματος( Παναγιώτης Τουμανίδης), κ. Νταιφά και ο κ. Μπαρμπής μίλησαν και τόνισαν ότι ήταν μια τραγωδία που δεν θα ήθελε κανείς να ξανασυμβεί ποτέ και να προκαλέσει τόσο πόνο που βίωσαν οι οικογένειες των παιδιών.

Τα θύματα της τραγωδίας (στην αναγγελία κάθε ονόματος ο κόσμος φώναξε παρών...) :

Παναγιώτης Τουμανίδης(14 ετών)
Κώστας Σκλαβούνης(16)
Ηλίας Παναγούλης(17)
Γεράσιμος Αμίτσης(18)
Γιάννης Κανελλόπουλος(18)
Σπύρος Λεωνιδάκης(18)
Γιάννης Σπηλιόπουλος(19)
Νίκος Φίλος(19)
Γιάννης Διαλυνάς(20)
Βασίλης Μάχας(20)
Ευστράτιος Πούπος(20)
Μιχάλης Κωστόπουλος(21)
Ζωγραφούλα Χαιρατίδου(23)
Σπύρος Ανδριώτης(24)
Κώστας Καρανικόλας(26)
Μιχάλης Μάρκου(27)
Κώστας Μπίλας(28)
Αναστάσιος Πιτσόλης(30)
Αντώνης Κουρουπάκης(34)
Χρήστος Χατζηγεωργίου(34)
Δημήτριος Αδαμόπουλος(40)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου