Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο κοντός καθάρισε : Ολυμπιακός- Πλατανιάς 4-2


Το ότι είναι τεράστιος παίκτης το γνωρίζουμε. Καλείται κάθε φορά όμως να το αποδεικνύει. Έτσι και χθες ο Αριέλ Ιμπαγάσα, φρόντισε να τελειώσει γρήγορα το όποιο άγχος υπήρχε στο φαληρικό γήπεδο και με 2 ασίστ έκανε το 1-1 3-1 και η νίκη ήρθε με εύκολο τρόπο. Πάλι σκόρερ ο Ολαιτάν, έσπασαν το ρόδι οι Μαρκάνο και Βαλντέζ.

 
 
Το μυαλό όλων είναι στα ματς για το Champions League. Αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά και απέναντι στον Πλατανιά. Τουλάχιστον αυτή η εικόνα κράτησε μόνο 45 λεπτά , καθώς η είσοδος του Ιμπαγάσα άλλαξε άρδην την εικόνα του παιχνιδιού. Οι Πειραιώτες είδαν πάλι τον Μάικλ Ολαιτάν να σκοράρει και να κάνει το 1-0 στο 28ο λεπτό μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και ασίστ του Γιάννη Μανιάτη. Το προβάδισμα όμως κράτησε μόλις για 9 λεπτά, καθώς στο 37' ο Τόρες έκανε το 1-1, σκοράροντας και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό (είχε σκοράρει και στα Περιβόλια). Οι ερυθρόλευκοι φάνηκαν απειλητικοί ελάχιστες φορές, καθώς τα πάντα ξεκινούσαν από τα πόδια των Ντομίνγκεζ και Πέρεζ.
 

 




Ο Παραγουανός τείνει να εξελιχθεί σε Φουστέρ, καθώς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ομάδα, δίχως να μοιάζει μεγάλη η απώλεια του Βάις. Μάλιστα χθες θα ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού, αν φυσικά δεν υπήρχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Κάνιο χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά για να φτιάξει δύο γκολ, με αποδέκτες τον Βαλντέζ και τον Πέρεζ για το 2-1 και 3-1 αντίστοιχα. Ο Πλατανιάς μείωσε με τρομερό σουτ του Βλαχοδήμου, αλλά ο Μαρκάνο στο 78ο λεπτό με πολύ δυνατό άλμα και κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και αξιόποιησε την ασίστ του Πέρεζ.
 


Σειρά έχει τώρα ο ΟΦΗ στο τελευταίο ματς πριν από την Μάντσεστερ και το παιχνίδι απέναντι στους Κρητικούς αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το ματς της χρονιάς για την φάση των 16 του Champions League. Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έκανε το 13Χ13 στην έδρα του για φέτος, ενώ συνεχίζει να κυνηγά το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μια χρονιά . Μέχρι στιγμής πάντως έχει σκοράρει 74 φορές με το ρεκόρ να είναι στα 102 τέρματα και 9 αγωνιστικές να παραμένουν ακόμα.
 

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Κάτι τέτοιο έγινε και πέρσι πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά (πάλι) και μάλιστα και τότε είχε προσφέρει 2 ασίστ κάνοντας όλο το γήπεδο να τον αποθεώσει. Και τότε ο κόουτς Αναστασιάδης έπλεξε το εγκώμιο του Κάνιο  (Το παλικάρι το καθάρισε το ματς). Πολλές συμπτώσεις και δεν είναι τυχαίο. Ο Κάνιο πρέπει να είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Ας ομορφαίνει για λίγο ακόμα το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου