Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ρομπέρτο αλάνι για πάντα στο λιμάνι!!


Το ήθελαν όλοι στον Ολυμπιακό! Και κάτι τέτοιο φάνηκε από την αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα της είδησης. Το ματς με τον Πανιώνιο θα μείνει στην ιστορία, όχι για το θέαμα που προσέφερε ή για τα γκολ του. Πρώτη φορά ανακοινώνεται μεταγραφή παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα και δεν είναι τυχαίο ότι έμελε η πρώτη να είναι του Ρομπέρτο.

Στο 84ο λεπτό, τα μεγάφωνα του φαληρικού γηπέδου έπαιξαν τον ύμνο του Ολυμπιακού και άμεσα ανακοινώθηκε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την μεταγραφή του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο για τα επόμενα 4 χρόνια. Αρχικά σάστισμα και στη συνέχεια παροξυσμός στο γήπεδο, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να υποδέχεται με ιδιαίτερη θέρμη την μεταγραφή του Ισπανού πορτιέρο.

Μια κίνηση ματ από τον πρόεδρο της ομάδας, που κατέβαλλε το ποσό των 6 εκατομμυρίων στην Ατλέτικο και έκανε δικό του τον Ρομπέρτο. Μια μεταγραφή που αποπνέι σιγουριά στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα , καθώς μετά την απόσρυση του Αντώνη Νικοπολίδη πολλοί εξέφραζαν φόβο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να καλύψει το κενό του. Ένας ξένος τερματοφύλακας μετά από πολλά χρόνια έχει κερδίσει για τα καλά τις καρδιές των δίλων του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε στο ματς με τον Πανιώνιο.

Με αστραπιαίες κινήσεις ο Ολυμπιακός έκανε και την 5η του μεταγραφή τον χειμώνα( μετά τους Πελέ, Μαρκάνο, Βαλντέζ, Πέρεζ) και την πιο σημαντική μάλιστα. Τα λεφτά που δαπανήθηκαν για τον Ρομπέρτο είναι πολλά. Κάποιοι τα χαρακτήρισαν και υπερβολικά. Για έναν τερματοφύλακα που έχει πιάσει 2 πέναλτι σε φάση ομίλων, έχει δώσει μόνος του μια νίκη με την Μπνεφίκα και στα δύο ματς με την Άντερλεχτ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μην δεχτεί γκολ η ομάδα, τα λεφτά δεν είναι υπερβολικά.

Και δεν είναι μόνο στην Ευρώπη καλός ο Ρομπέρτο. Στο ματς με τον Πανιώνιο , πιθανή περίπτωση γκέλας σταμάτησε πάνω στον Ισπανό  που 4 φορές είπε στοπ στους παίκτες του Πανιωνίου!
Μία από τις καλύτερες μέχρι τώρα μεταγραφές του Μαρινάκη και φυσικά ύστερα από εισήγηση του Μίτσελ, που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παραμονή του Ρομπέρτο.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου