Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Για τα 21 παλικάρια : Βέροια- Ολυμπιακός 0-5





Μια νίκη αφιερωμένη στα 21 παιδιά της Θύρας 7 που χάθηκαν άδικα πριν από 33 χρόνια πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, που διέλυσε με 0-5 τη Βέροια στην έδρα της. 33 λεπτά μαγείας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά για τους ερυθρόλευκους, με τους Ντομίνγκεζ, Πέρεζ, Ολαιτάν(δις), Μανιάτη να δίνουν πανηγυρικό τόνο σε μία μεγάλη μέρα για τον σύλλογο.


 Ο Μίτσελ είχε ζητήσει από τους παίκτες του να νικήσου. Μόνο για τα τα αδικοχαμένα παιδιά, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη τους. Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε κλείσει καλά τους χώρους και δεν έδινε δικαίωμα στον Ολυμπιακό να φτιάξει φάσεις. Ο Ντομίνγκεζ δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από το μαρκάρισμα των παικτών της Βέροιας και οι προσπάθειες των Κάμπελ και Πέρεζ από τα άκρα δεν έβγαλαν κάποιο αποτέλεσμα.
 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα πράγματα άλλαξαν και έγινε πιο εύκολη η δουλειά για τους Πειραιώτες. Αφού απείλησαν με τους Μαρκάνο και Σέποβιτς, άνοιξαν το σκορ με τον Ντομίνγκεζ  (από θέση οφσάιντ ξεκινάει το γκολ) ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Ολαιτάν, ενώ λίγα λεπτά μετά το 0-2 έγινε από τον Πέρεζ, με τον Ντομίνγκεζ να κάνει άψογη σέντρα για τον Παραγουανό, που άνοιξε λογαριασμό για φέτος. 




 Το 0-3 είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Τσόρι, που αυτή τη φορά σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ολαιτάν. Η είσοδος του Ιμπαγάσα και η παρουσία του μαζί με τον Τσόρι στο κέντρο έκανε θεαματικό το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου με τους δύο μπαλαδόρους να συνεργάζονται άψογα για το 0-4 του Μανιάτη και την 3η ασίστ του Ντομίνγκεζ. Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Ιμπαγάσα συνεργάστηκε με τον Παπάζογλου αυτή τη φορά, με τον Έλληνα αμυντικό να κάνει την παράλληλη σέντρα για τον Ολαιτάν. Ο Νιγηριανός επιθετικός έκανε το 0-5 και πέτυχε το 2ο του γκολ στο παιχνίδι. 
 
Κανείς δεν ξέχασε τα παιδιά της Θύρας 7. Ούτε στη Βέροια. Ο κόσμος ανάρτησε ένα μεγάλο παρών με το σύνθημα ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ, ενώ και οι παίκτες του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη του αγώνα φωτογραφήθηκαν κρατώντας το πανό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου