Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κωδικός Μεταγραφές


Τρέχουν τα μετραγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού! Μπορεί η ομάδα να είναι πλήρης σε κάθε θέση και να διαθέτει ποιοτικότατες επιλογές στο ρόστερ της, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν για τους πρωταθλητές, που αν μη τι άλλο θέλουν να κάνουν και κινήσεις που αφορούν και την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Τι τρέχει με Λεζεάρ, Ιμπραήμ, στόπερ και... Μαρκάνο.

Μετά τον τραυματισμό του Σιόβα, η μεταγραφολογία φούντωσε για απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Σε αυτό συνηγόρησε και η απο΄χωρηση του Μνετζανί, που δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Μαροκινός στόπερ ήταν άτυχος, κάθως για λίγο έχασε την θέση του στην εντεκάδα του Ολυμπιακού. Πολλά ονόματα πάντως ακούγονται για τους ερυθρόλευκους, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Μίτσελ πρότεινε στην διοίκηση του Ολυμπιακού τον εκλεκτό του για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, δίπλα στον Κώστα Μανωλά. Μέσα σε αυτό το,,, σκηνικό, προστέθηκε και το όνομα ενός παλιού γνώριμου.

Ο λόγος για τον Ιβάν Μαρκάνο, τον Ισπανό αμυντικό, που αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-2012 με την φανέλα του Ολυμπιακού( ως επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε τότε), δανεικός από την Χετάφε και με το τέλος της χρονιάς μεταγράφηκε στην Ρούμπιν Καζάν( μαζί με τον Πάμπλο Ορμπάιθ). O Μαρκάνο μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ όλοι ξέορυν την ποιότητα του, καθώς ενδεχόμενη απόκτηση του θα έλυνε κάθε ανησυχία του Μίτσελ στον τομέα της άμυνας, Βέβαια η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όπως και η ομάδα του στο θέμα των διαπραγματεύσεων, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό κάτι επίσημα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Παράλληλα, πολλά ονόματα ακούγονται για στόπερ, με ένα από αυτά να είναι του Εσκούντε, αλλά την περίπτωση του να μην προχωρά. Σειρά παίρνει ο Ιμπραήμ, καθώς ο 22ος έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτυ, και οι φήμες φουτώνουν ότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, και μάλιστα θα παραχωρηθεί δανεικός στον Εργοτέλη, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Βέβαια και πάλι τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, αν και πολλά είναι τα μέσα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα.

Στο κεφάλαιο Λεζεάρ τώρα, φαίνεται ότι έχει βάλει το χεράκι του και ο Κριστόφ Ενροτό, Ο μάνατζερ του Βέλγου( και πρώην παίκτη των ερυθρολέυκων, Κέβιν Μιραλάς) κινεί τα νήματα, καθώς ο Λεζεάρ ανακοίνωσε ότι με την νέα χρονιά θα είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Λογικά αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Βέλγος( που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Άντερλεχτ), θα αποτελέσει τον αντι- Κάμπελ, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του( η Άρσεναλ ζητά 8 εκατομύρρια για να τον παραχωρήσει).

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου