Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Χαλαρά και ξεκούραστα : Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0


Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ολυμπιακό νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο και πανηγύρισε ακόμα μια νίκη στην έδρα του. Οι Σάμαρης και Σέποβιτς τα γκολ( το παρθενικό του Σέρβου στο πρωτάθλημα) για τους ερυθρόλευκους, που ανακοίνωσαν την απόκτηση με μεταγραφή του Ρομπέρτο κατά τη διάρκεια του αγώνα! Ντεμπούτο για Μαρκάνο και Πέρεζ που άφησαν θετικές εντυπώσεις.



   Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν από νωρίς δυνατά στον αγώνα, θέλοντας να μην χάσουν και πάλι το πρώτο ημίχρονο, κάτι που συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια. Και το κατάφεραν , βρίσκοντας μάλιστα και δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 11ο λεπτό ο Σάμαρης με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 17' ο Σέποβιτς, έπειτα από ωραία σέντρα του Κάμπελ με το κεφάλι διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού. Στα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου, ο ρυθμός έπεσε και ο Ολυμπιακός δεν έδειξε διάθεση να αλλάξει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 2-0.


την επανάληψη, ο Πανιώνιος αναθάρισε και απείλησε την εστία του Ολυμπιακού, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν εκεί όσες φορές χρειάστηκε. Ο Ισπανός πορτιέρο σταμάτησε 2 φορές τον Αραβίδη μέσα από την περιοχή με τρομερές επεμβάσεις, είπε όχι στο σουτ του Μπούζα και του Κολοβού, ενώ ο Πανιώνιος είχε και δοκάρι με σουτ του Μητρόπουλου. Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν καλά πατήματα στο δεύτερο μέρος, κάτι που άλλαξε με την είσοδο του Πέρες.
 


Ο Παραγουανός, μετά το ντεμπούτο του Βαλντέζ με τον Παναιτωλικό, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό, και έδειξε καλά στοιχεία ενώ παραλίγο και να σκοράρει. αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου του το αρνήθηκε. Ντεμπούτο( στην 2η θητεία του με τον Ολυμπιακό) έκανε και ο Μαρκάνο, που αγωνίστηκε μαζί με τον Αβραάμ στην άμυνα και έπαιξε σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα.


Το γεγονός του αγώνα βέβαια είχε να κάνει με τον Ρομπέρτο! Στο 84ο λεπτό απο τα μεγάφωνα ακούστηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ρομπέρτο Γκάγκο για τα επόμενα 4 χρόνια ! Ο κόσμος έπαθε σοκ, και το "Ρομπέρτο αλάνι για πάντα στο λιμάνι" ήταν η απάντηση των φιλάθλων για την απόκτηση του Ρομπέρτο!

Μια πολύ σημαντική κίνηση για έναν τερματοφύλακα που αποτελεί έναν βασικότατο παράγοντα της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους 16 του Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου