Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Θρύλε ταξίδεψέ μας !



Μέρα Τσάμπιονς Λίγκ σήμερα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου του και θέλει να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στη Γαλλία. Πολύ δύσκολη η σημερινή αποστολή για τον Ολυμπιακό, καθώς και μόνο το όνομα του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς προκαλεί δέος.Οι ερυθρόλευκοι έχουν 7 βαθμούς, μετά και τη νίκη τους απέναντι στην Μπενφίκα με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική και με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα φτάσουν πιο κοντά στην πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες. Ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες , καθώς και ο Σιόβας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε μετά το δεύτερο ματς της Εθνικής  με τη Ρουμανία.

Ο Μίτσελ φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο σχήμα που θα ξεκινήσει σήμερα απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου . Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. δεξιά ο Σαλίνο, αριστερά ο Χολέβας και στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Σιόβας. Πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Σάμαρης με τον Μανιάτη , δεξιά τους ο Φουστέρ και στο αριστερό άκρο ο Κάμπελ. Ο Τσόρι θα βρίσκεται πίσω από τον Μήτρογλου που θα είναι η αιχμή του δόρατος για τον Ολυμπιακό.




Πάντως τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς είναι πολλοί οι κίνδυνοι που καλείται να αντιπετωπίσει ο Ολυμπιακός και το ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πέρα από τον Ιμπραίμοβιτς, οι Παριζιάνοι διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες, όπβς ο Λούκας Μόουρα, ο Λαβέτσι που με τα δύο κόρνερ του άλλαξε τη ροή του αγώνα στην νίκη της Παρί με 1-4 στο πρώτο ματς, ο Μότα και ο Καβάνι. 

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει και δίνει σήμερα εάν πολύ δυνατό τεστ, που θα κρίνει και τη συνέχεια του στο Champions League. Βέβαια η φετινή πορεία της ομάδας έχει δείξει ότιτα πάντα μπορούν να συμβού, καθώς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια εκτός έδρας οι ερυθρόλευκοι μάζεψαν 4 βαθμούς και παραλίγο μάλιστα να φύγουν με το διπλό και από την έδρα της Μπνεφίκα, ύστερα από το 0-3 με την Άντερλεχτ.

Mακάρι  όλα να πάνε καλά και ο Ολυμπιακός να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Γιατί όχι και τη νίκη; Ας είμαστε αισιόδοξοι αλλά και μετρημένοι. Ο θρύλος μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες βραδιές. Ας είναι και η σημερινή μία από αυτές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου