Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 4-0



Θεέ μου ! Κάποιος να τον σταματήσει. Θα τρελαθούμε με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας. Ένας Ολυμπιακός ψυχωμένος, δυναμικός και αποφασιστικός ισοπέδωσε με 4-0 τον Πάοκ στο Γ. Καραϊσκάκης στο ντέρμπυ της 11ης αγωνιστικής. Τι και αν προερχόταν από το πολύ δυνατό παιχνίδι με την Μπενφίκα ? Ούτε κούραση υπολογίζουν πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού, ούτε τίποτα.

Ο Μίτσελ παρέταξε τους ερυθρόλευκους στο συνηθισμένο σχήμα ξεκινώντας με τον Σαβιόλα πίσω από τον Μήτρογλου, αλλά αυτή τη φορά στα άκρα ο Κάμπελ ήταν εκείνος που πήρε τη θέση του Γιαταμπαρέ σε σχέση με το ματς της Τρίτης. Ίσως αυτή να ήταν και η κίνηση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς. Στα πρώτα λεπτά οι Πειραιώτες ήταν νευρικοί και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σωστά παιχνίδι, έχοντας το μυαλό τους και στην άμυνα. Ο μόνος εκφραστής επιθετικών πρωτοβουλιών ήταν ο Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός είχε τρομερή διάθεση και 2 φορές έδωσε έτοιμο γκολ στον Κώστα Μήτρογλου. Μία στο 14’ και μία στο 36’ . Ο πιστολέρο είπε να … δώσει αγωνία και χαρίστηκε τη πρώτη φορά στον Χακόμπο, όχι όμως και τη δεύτερη, κάνοντας το 1-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.





Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πάοκ να είναι εκείνος που πίεζε για την ισοφάριση. Οι παίκτες του Χούμπ Στέφενς ανοίχτηκαν περισσότερο για να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή του Ολυμπιακού, που έβρισκε πολλούς ανοιχτούς χώρους . Έτσι έγινε και στο 59’ , όταν και πάλι ο Κάμπελ αρχικά δεν μπόρεσε να σουτάρει αλλά έδωσε πάσα μισό γκολ στον Χαβιέ Σαβιόλα και ο Αργεντινός επιθετικός έγραψε το 2-0.





Κάπου εκεί η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων, που δεν χαρίστηκαν και πέτυχαν και 3ο γκολ με τον Φουστέρ, ύστερα από πολύ καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Χολέβα. Ο Τζόελ Κάμπελ έβαλε το κερασάκι στην τετραόροφη τούρτα με ένα πανέμορφο προσωπικό τέρμα, κλείνοντας την τρομερή του εμφάνιση. Πάντως ο Πάοκ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός, καθώς το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, καθώς ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι με τον Φουστέρ.

 

Με αυτή την νίκη ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά έξι πόντων από τον δεύτερο Πάοκ και έκλεισε με 3 στα 3 το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχε απέναντι σε Παναθηναϊκό και Πάοκ στο ελληνικό πρωτάθλημα και Μπενφίκα στο Champions League , κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία του και στα 3 ματς, κάτι που πιστώνεται στην άμυνα του Ολυμπιακού σύσσωμη αλλά και στον Ρομπέρτο.

Υ.Γ : Μία εβδομάδα από… μεγάλα λόγια έληξε με ένα πολύ βαρύ σκορ για τον… πρωταθλητή Πάοκ. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να θεωρηθεί σοβαρός διεκδικητής του τίτλου και καλύτερη διαχείριση σημαντικών αγώνων. Οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν ότι είναι πολύ καλύτεροι στο γήπεδο και όχι εκτός αυτού.

Δείτε σε βίντεο από την κάμερα της Nova τα γκολ του αγώνα :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου