Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Που 'σαι ρε Νικόλα ;

 


Πάταγο έχει κάνει η διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς, με πρωταγωνιστές τους παίκτες του Ολυμπιακού, τον Νικόλα και τον Νταβίντ Φουστέρ που δείχνει να κατέχει σε καλό βαθμό την ελληνική γλώσσα!

Το σποτ προβλήθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δείξει τεράστια ανταπόκριση μέχρι στιγμής. Το σίγουρο έιναι ότι ο Φουστέρ πρέπει να πάρει ένα μπόνους από τα κέρδη της τράπεζας, καθώς έκλεψε και πάλι τη παράσταση. Αυτή τη φορά εκτός γηπέδου.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού με τη θρυλική τρομπέτα του Ατίλιο, με κασκόλ και με συνθήματα υποδέχεται το λεωφορείο που θα τους πάει στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, αλλά ο... Νικόλας δεν καταφέρνει δυστυχώς να επιβιβαστεί μαζί με τους υπόλοιπους. Ενώ κατευθύνεται προς το γήπεδο, συναντά προς μεγάλη του έκπληξη το πούλμαν της ομάδας. Η πόρτα ανοίγει, με τον Φουστέρ να τον χαιρετά σε άπταιστα ελληνικά( Που σαι ρε Νικόλα ;) και τον Σαβιόλα να τον καλεί δίπλα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. 

Ένα έξυπνο και ταυτόχρονα όμορφο διαφημιστικό, που ασφαλώς δείχνει και την άλλη πλευρά των ποδοσφαιριστών, που είναι δίπλα στους φιλάθλους, ανταποδίδοντας τη στήριξή τους.

Δείτε τις δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου που έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης της Olympiacos F.C Mastercard...




καθώς και τη διαφήμιση !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου