Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακός- Καλλονή 4-0


Καλή αρχή και καλή χρονιά είπαν οι παίκτυες του Ολυμπιακού σε όσους φιλάθλους επισκέφθηκαν το Φάληρο το Σάββατο, για την π΄ρωτο επίσημο αγώνα της ομάδας. Ωραία εμφάνιση και μεγάλο σκορ απέναντι στην ομάδα της Μυτιλήνης με τον Ντομίνγκεζ να μοιράζει ασίστ και να σκοράρει, με τους Μανωλά, Σαβιόλα και Μασάντο να τον ακολουθούν.



Δεν σταματά πουθενά ο Θρύλος, που πέτυχε ακόμα μια τεσσάρα στην έδρα του( Ξάνθη, Πάοκ τα άλλα θύματα) δίνοντας χαρά στον κόσμο του. Ο Σαβιόλα σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι, φτάνοντας τα 11 τέρματα, αξιοποιώντας πλήρως την πολύ ωραία πάσα- έτοιμο τέρμα από τον Ντομίνγκεζ. Σειρά του Τσόρι να πναηγυρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από ωραία συνεργασία Κάμπελ- Σαλίνο και γλυκό πλασέ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, που έχει πάρει φωτιά και σκοράρει συνεχώς αλλά δεν παραλείπει να κάνει χαρούμενους και τους συμπαίχτες του. Το 3-0 έφερε την σφραγίδα του Ντομίνγκεζ και την εκτέλεση του Μανωλά, που φέτος έχει πετύχει 5 γκολ μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Το σκορ έκλεισε ο Μασάντο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Πορτογάλος μεσός δείχνει να πίστεύει πολύ στον εαυτό του και είναι ιδαίτερα ανεβασμένος. Μάλιστα, ο τραυματισμός του ήρθε στο χειρότερο δυνατό σημείο, όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα το ματς με την Παρί και το πολύ καλό π΄ρωτο ημίχρονο των ερυθρολεύκων, κάιτ που πιστώνεται και στον Πορτογάλο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, και φαίνεται να καλύπτει επάξια το κενό του Μήτρογλου.

Ο πιστολέρο αναμένεται να παίξει ξανά στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, επιστρέφοντας σε γνώριμα για αυτόν λημέρια, καθώς δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Αστέρα για το ματς του Κυπέλλου. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά θα είναι ο Πελέ. ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον κόουτς των ερυθρολεύκων. Αυτό εξαρτάται και από το πως θα έχει πάει το ματς, που αποτελεί κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα, καθώς στόχος πέρα από την Ευρώπη, είναι και το νταμπλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου