Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κάπου θα σταματούσε. Ατρόμητος- Ολυμπιακός 0-0


Οι Περιστεριώτες σταμάτησαν τον Ολυμπιακό, που δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι και κόλλησε στο 0-0. Νωθρός στο πρώτο ημίχρονο ο Θρύλος, δεν μπόρεσε να σκοράρει στο δεύτερο μέρος, που ήταν πιο δημιουργικός. Δοκάρι με τον Μανιάτη, επιστροφή Μήτρογλου μετά από 2 μήνες.

Στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έδωσαν την ευκαιρία στον Ατρομήτο να πιέσει. Η άμυνα του Ατρομητού δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους πρωταθλητές, που απείλησαν για πρώτη φορά με το ωραίο σουτ του Ντομίνγκεζ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Ο Ολαιτάν ήταν απελπιστικά μόνος, ο Τσόρι δεν βρήκε τους χώρους που ήθελε, με τους Σαλίνο και Κάμπελ να είναι οι μοναδικοί που έδιναν ρυθμό στην ομάδα. 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ήταν φανερό ότι ο Ολυμπιακό δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα πιέσει για την νίκη. Αυτό φάνηκε και από την διάθεση των παικτών( με τον ανέβασμα των Χολέβας και Σαλίνο) αλλά και από τις αλλαγές του Μίτσελ, που στο 60' είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο και τον Μήτρογλου, αλλά και τον Σαβιόλα. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε ξανά μετά από καιρό με τα ερυθρόλευκα και έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει, ενώ έχασε κια μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Ο Μανιάτης μετά από στημένο του Χολέβα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, ενώ οι Κάμπελ και Σαβιόλα δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο. Ο Ατρόμητος κρατούσε μέχρι το τέλος και σε δύο περιπτώσεις λίγο έλειψε μάλιστα και να σκοράρει με τον Παπαδόπουλο( απίστευτη απόκρουση του Ρομπέρτο) και τον Καραμάνο στο φινάλε. 


Ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν μετά το ματς με τον Παναιτωλικό την 5η αγωνιστική και άφησε 2 βαθμούς στο Περιστέρι, σε μία από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Σειρά έχει τώρα ο Αστέρας Τρίπολης ( επαναληπτικός κυπέλλου) και σίγουρο είναι ότι ο Μίτσελ θα ρίξει... γκάζια εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά και του Σαββατιάτικου με τον Λεβαδειακό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου