Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Με άνεση στους 8. Αστέρας Τρίπολης- Ολυμπιακός 0-1



Με δεύτερη νίκη πέρασε στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός, που έφυγε από το γήπεδο της Τρίπολης με το διπλό. Σκόραρε ο Σκέποβιτς, μαγεία από τον Ιμπαγάσα, σε καλή μέρα βρέθηκε ο Μέγερι, που κράτησε όποτε χρειάστηκε το 0 για την ομάδα του.
























Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα, καθώς στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Παπάζογλου εκείνος που αντικατέστησε τον Μανωλά, ενώ στα άκρα βρέθηκαν οι Σαλίνο και Μπονγκ. Μπροστά από τα μπακ ήταν οι Ντινγκά και Πελέ, ενώ στα άκρα ο Μασάντο ξεκίνησε αντί του Κάμπελ και ο Φουστέρ αντί του Βάις, με τον Τσόρι να είναι πίσω από τον Μήτρογλου. Οι Αρκάδες είχαν παραταχθεί σωστά και δυσκόλευαν την σωστή ανάπτυξη των παικτών του Ολυμπιακού, καθώς γίνονταν επικίνδυνοι μόνο όταν η μπάλα έφτανε στα πόδια των Τσόρι και Φουστέρ, με τον Ισπανό μέσο να έχει δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει στο 4ο και στο 17ο λεπτό.

Ο Τσόρι προσπαθούσε να τροφοδοτήσει τον Μήτρογλου, αλλά ο Έλληνας φορ, αν και βρέθηκε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι στην εντεκάδα του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε να κάνει καλό παιχνίδι, καθώς φαίνεται ότι είναι ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0 χάρη στα ρεφλέξ του Μπάλαζ Μέγιερι, καθώς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν πάντα στη σωστή θέση και δήλωσε παρών σε κάθε επιθετική δραστηριότητα του Αστέρα.

Η είσοδος του Ιμπαγάσα άλλαξε τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο , καθώς ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός και κατάφερε να προσφέρει και θέαμα. όλα αυτά χάρη στον μαγικό Ιμπαγάσα, που με πολύ όμορφη ενέργεια και ασίστ έδωσε το γκολ στον Σκέποβιτς, που έγραψε το 0-1. Καλά δείγματα έδειξε και ο Πελέ, που τροφοδότησε σωστά τους συμπαίκτες του, αλλά θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί και να δέιξει τον καλύτερο του εαυτό. Μάλιστα, όπως και στο πρώτο παιχνίδι παραλίγο να σκοράρει με ωραίο δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Γεωργακόπουλου. Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους διακριθέντες, κάτι που δεν θα πέρασε απαρατήρητο από το μάτι του Μίτσελ.


Πάντως η διαιτησία έκανε και πάλι τα λαθάκια της, καθώς ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Ζησόπουλου στο 42', καθώς καλύπτεται από τον Σαλίνο, ενω΄στο 91 σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Χουάνμα, καθώς κάνει επιθετικό φάουλ στον Μέγερι. Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το εισιτήριο του για τους 8, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου