Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ονειρική φιέστα



Μια πολύ ωραία φιέστα προσέφερε η ΠΑΕ στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στις εξέδρες του γηπέδου. Απλή, λιτή, εναρμονισμένη με τις συνθήκες της εποχής. Και ειδικά μια φιέστα που δεν ξεχνά να τιμήσει αυτούς που έφτασαν την ομάδα εκεί που βρίσκεται. Είτε είναι παίκτες( Λοσάντα) είτε είναι παράγοντες( Νταιφάς) , είτε τα νέα φυντάνια του Ολυμπιακού, έτοιμα σε λίγα χρόνια να σηκώσουν το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας.

''Στην μπάντα στην μπάντα περνάει ο Λοσάντα'' ήχησε ξανά στον γήπεδο κατά τη βράβευση του μεγάλου Ουρουγουανού συγκίνησε τον ίδιο, συγκίνησε το γήπεδο και τους μεγαλύτερους που τον έζησαν και συνδέουν το όνομά του με μεγάλα και πανέμορφα γκολ που έχει σημειώσει. Ο Χούλιο συγκινημένος σε μια απίστευτη και ονειρική στιγμή για τον ίδιο, ευχαρίστησε τον κόσμο. Δείγμα του μεγαλείου του και το σπάνιο του χαρακτήρα του. Γιατί άραγε να έμεινε σητν ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους ξένους ;

Τα 40 πρηγούμενα πρωταθλήματα έβαλαν μπρος για την ώθηση του 41. Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι αρχηγοί Αβραάμ, Μανιάτης και Ιμπαγάσα σήκωσαν τον τρόπαιο. Πιο δίπλα ο Νταβίντ Φουστέρ, τίμιος , μαχητής και φέτος και σε μεγάλο βαθμό ο λόγος της αναγέννησης των ερυθρολεύκων μετά το χμαένο νταμπλ του 2010. Όλοι οι παίκτες χαρούεμνοι για το τέλος αυτής της πολύ δυνατής χρονιάς , γεμάτη από ιδιαίτεςρες για αυτούς στιγμές. Και με το γαμώτο της χαμένης ευκαιρίας με την Μάντσεστερ.

Έχουν μια δουλειά ακόμα. Το Κύπελλο. Εκεί ίσως να μιλάμε για την πιο επιτυχημένη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας. Η Ευρώπη ήταν το μεγάλο στοίχημα και η πρόκριση τους 16. Ο ''τζογαδόρος'' Ολυμπικαός του Μίτσελ όμως τόλμησε πα΄νω από τα καθιερωμένα. Η τύχη αυτή τη φορά γύρισε την πλάτη στους τολμηρούς. Αλλά μικρή σημασία έχει πλέον. Μια ακόμα φιέστα έκανε χαρούμενους και τους 32 παίκτες και θα συνεχίσει να κάνει τις επόμενες γενιές παικτών που θα αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει καλύτερο τεκμήριο για τον κάθε παίκτη για να υπογράψει.

Τίτλοι και μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Και δυνατότητα χρηματιστιριακής ανέλιξης. Καστίγιο, Μιραλάς, Μήτρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης. Δεν αρκούν αυτά ; 

Υ.Γ : Με την μαγκιά τους η ομάδα Πινγκ Πονγκ αντρών, η γυναικεία ομάδα Βόλει και η Κ-15 κέρδισαν το χειροκρότημα. Στιγμές που το άθλημα τους ακόμα δεν μπορέι να τους χαρίσει. Ο Ολυμπιακός πάντα ήταν πιστός σε τέτοιες περιπτώσεις. Και συνεχίζει αυτή την καλοήθη παράδοση.

Τα όσα έγιναν πριν και μετά την φιέστα :













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου