Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Κράταγε το καλό για το τέλος ο Σαβιόλα



 Δυσκολεύτηκε αρκετά ο Ολυμπιακός απέναντι στον αξιόμαχο Απόλλωνα. Χρειάστηκε την λύση του Χαβιέ Σαβιόλα στα τελευταία λεπτά για να νικήσει τον πολύ καλό Γκόμεζ, που μέχρι εκείνη την ώρα δεν άφηνε κανέναν να παραβιάσει την εστία του.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού φαίνεται στην επίθεση. Μετά των πώληση του Μήτρογλου, και το περιστατικό με τον Ολαιτάν( πάνω απ'όλα η υγεία), το γκολ φαντάζει ως μόνη λύση από τους ακραίους μέσους και τον Ντομίνγκεζ. Ο Βαλντέζ όση θέληση έχει , άλλη τόση αποτελεσματικότητα του λείπει. Ο μόνος που έμεινε είναι ο Αργεντίνος επιθετικός, που έχασε τα κρίσιμα τελευταία ματς με Μάντσεστερ, Πάοκ και Πάο.

Η απουσία του δεδομένη και φανερή. Χθες , έχοντας σπιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, έκανε αυτό που έπρεπε στην μοναδική καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε( ασυνήθιστο για τα φετινά του στάνταρ). Με 14 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός βασίζεται πάνω του για τα δύο δύσκολα παιχνίδια του Κυπέλλου. Καλέιται να δώσει απαντήσεις σε όσους τον έχουν αμφισβητήσει.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για τον πολυτιμότερο. Μπορεί να γίνει όμως . Και μετά τα κρίσιμα ματς με Άντερλεχτ και Πάοκ , μπορεί να αφήσει πάλι το σ΄τιγμα του στον ημιτελικό και σοτν τελικό του Κυπέλλου. Η όρεξη πάλι έλειπε στους παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Ευτυχώς που ο αθειαλής και πάντα αχόρταγος για θέαμα Ιμπαγάσα ''έπιασε'' την μπαγκέτα και καθοδήγησε τον Ολυμπιακό στην τελευταία του φετινή νίκη στο γήπεδό του. Πρέπει να το κοιτάξει αυτό ο Ολυμπιακός πάντως. Το πλήρωσε στην Τρίπολη και στην Τούμπα, του στέρησε την πρόκριση στους 8 της Ευρώπης, και ένα ασφαλές προβάδισμα εν όψει Τούμπας την Τετάρτη.

Και είναι κρίμα και για τον κόσμο που ασφαλώς και θα ήθελε περισσότερα τέρματα στον χθεσινό αγώνα. Γήπεδο γεμάτο μετά από αρκετό καιρό. Καλό θα ήταν οι τιμές των εισιτηρίων κάθε φορά να ξεκινούν από τα 5 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου