Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-4


Ξεπέρασε γρήγορα την Μάντσεστερ και έφτασε σε μία πολύ άνετη νίκη με 1-4 σοτ Παγκρήτιο. Ξεπηδούν και νέοι πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό σε κάθε παιχνίδι. Αυτή τη φορά ήτνα ο Βαλντέζ.

Ο Παραγουανός σκόραρε και πάλι, μετά το ματς με τον Πανθρακικό, αλλά αυτή τη φορά τα γκολ του έγραψαν ιστορία. Το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος σε διάστημα 15 λεπτών έδωσαν εύκολο προβάδισμα στους ερυθρόλευκους και κλείδωσαν τη νίκη από πολύ νωρίς.

Η καλύτερη πιστοποίηση το πέναλτι που κέρδισε ο Πέρεζ και εκτέλεσε εύστοχα ο Κάμπελ για το 0-4 στο 30ο λεπτό! Ο ρυθμός διακιολογήμενα έπεσε στην επανάληψη, οι Κρητικοί μείωσαν με ωραίο τέρμα του Ιμπραήμ και το παιχνίδι κάπου εκεί απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Άφησε πίσω του την ήττα- αποκλεισμό από την Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός και ξέσπασε πάνω στον Εργοτέλη. Σειρά τώρα έχει ο Αστέρας στη Τρίπολη. Μια καλή προπόνηση εν όψει των πολύ σημαντικών αγώνων στο Κύπελλο. Εκεί τον περιμένει ο Πάοκ, σε μία άτυπη ρεβάνς των όσων έγιναν στην Τούμπα.

Κύριος στόχος είναι πλέον το νταμπλ και οι παίκτες πρέπει να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να καταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου